Lütfen bekleyin..



Petrolspor Başkent ekibine acımadı 5-2

06 Şubat 2022, 15:16 - Okunma: 727

3. lig 1. Grup Şampiyonu Batman Petrol spor sahasında düşme hattında bulunan Ankara temsilcisi Başkent Gözgözler Akademiyi 5-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Batman’lı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta Petrolspor 10. Dakikada Aykut çiftin golüyle 1-0 öne geçerken, 13. Dakikada Hasan Çavdar’la 2-0 öne geçti.

 İlk Yarı Petrolsporun 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın 2. Yarısına Rakip Başkent Gözgözler 49. Dakikada Cahit’in golüyle skoru 2-1 yaparken,  Petrolspor’lu Aykut çift 59. Dakikada skoru 3-1’e getirdi. Konuk ekip 67. Dakikada Talha’nın golüyle skoru 3-2 yaparken, Petrolspor 79-90. dakikada 4. ve 5. Golünü Akın’la bularak sahadan 5-2 galibiyetle ayrıldı. Lider Petrolspor bu galibiyetle puanını 47’ye yükseltirken, haftaya Hopa deplasmanına çıkacak.     

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik maç sonrasında yaptığı açıklamada "Bugün Gözgözler maçında oynadığı futbolla 5-2'lik farklı skorla gelmesinde büyük destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Her maça aynı ciddiyetle çıkmaya devam ediyoruz. Her maçı final gibi görüyoruz. Teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarımızı kutluyoruz. O sene bu sene" diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

                                       

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=