Lütfen bekleyin..



Yıldız ve Erkatmış, Batman’daydı

24 Ocak 2022, 15:14 - Okunma: 504

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ercan Yıldız ve Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Erkatmış, Batman’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in de eşlik ettiği ziyaretlerde, talihsiz bir kaza sonucu yaşamını

yitiren Milli Güreş Antrenörü İbrahim Halil Kay’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu. Ardından Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ercan Yıldız, Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Erkatmış, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve beraberindeki heyet, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’i, Petrolspor alt yapısını ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Batman’daki sportif faaliyetlerin başarılı bir grafik çizdiğini belirten Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ercan Yıldız, fırsat buldukça Güneydoğu illerini ziyaret etiğini söyledi. İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, yapılan ziyaretlerden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, kentin sportif anlamda Türkiye’nin sayılı illeri arasında olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=