Lütfen bekleyin..



‘Türkiye Ak Parti iktidarında çağ atladı’

22 Eylül 2021, 17:12 - Okunma: 1110

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Sason ilçesine bağlı bazı köylerde temaslarda bulundu.Özdemir, beraberinde partililerle Çakırpınar, Sarıyayla, Derince, Kaleyolu ve Dikbayır köylerini ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Köy muhtarları ile de görüşen ve vatandaşların evlerine konuk olan Özdemir, sorun ve talepleri dinledi.

Özdemir, köylere götürülen hizmetlerle vatandaşların yaşam standardının çağ atladığını söyledi. "AK Parti iktidarı olarak insanımızı hak ettiği daha iyi şartlarda yaşatmak için gayret gösteriyoruz."diyen Özdemir şöyle konuştu: “Bütün politikalarımız insan merkezlidir. İlçelerimiz, beldelerimiz derken artık köylerimiz de bir çok imkana kavuştu.  Bu bir ülkenin gelişmişlik göstergesidir. Eskiden Avrupa’ya gittiğimizde oradaki köylerinin yoluna, altyapısına gıpta ederdik. Ama Türkiye eski Türkiye değil. Emanet ehil ellerde olunca ülkemizin geldiği refah ve gelişmişlik düzeyi ortadadır.” Özdemir ilçelere, köylere ve beldelere önemli hizmetlerde bulunduğuklarını ve  bu hizmetleri kaldığı yerden devam ettirmek için köy köy, ilçe ilçe ve mahalle mahalle dolaştıklarını söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=