Lütfen bekleyin..



Öğrenciler Çanakkale'ye uğurlandı

19 Eylül 2021, 16:44 - Okunma: 797

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen, 'Yarın Çok Genç Olacak' projesi kapsamında kırk öğrencimiz Tarihi Gelibolu Yarımadası'nı ve Şehitlikleri ziyaret etme amacıyla Çanakkale iline uğurlandı.İçişleri Bakanlığı ve Spor Derneğinin birlikte yürüttüğü 'Yarın Çok Genç Olacak' projesi kapsamında Çanakkale'ye düzenlenen gezi kapsamında 40 öğrenci 2 öğretmen refakatinde

havayoluyla Çanakkale'ye uğurlandılar. Öğrencileri; Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen uğurladı. Uğurlama öncesi öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yardımcısı Kılıç ile İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrencilere yol boyunca okumaları için kitap ve dergi hediye edip hayırlı yolculuklar dilediler.
3 GÜN ÇANAKKALE’Yİ GEZECEKLER
Havayoluyla Batman'dan İstanbul'a giden öğrenciler oradan da karayoluyla Çanakkale iline giderek tarihi mekânları gezecekler. Öğrenciler 3 günlük gezi programının ardından Pazar günü Batman'a dönecekler. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Yarın Çok Genç Olacak" projesiyle gençlerin doğru ilgi alanlarına yönelerek kendini geliştiren, okuyan, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ülkesini tanıyan, tarihini bilen, vatan sevgisini yüreğinde taşıyan, bilim ve teknolojiyi benimseyen gençler olarak yetişmelerine destek vermek ve bilgilerini arttırmayı amaçlamaktadır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=