Lütfen bekleyin..



Eray, yılın güzellik uzmanı ödülünü aldı

14 Eylül 2021, 00:08 - Okunma: 982

Batmanlı güzellik uzmanı Doğan Eray, 2021 yılının en iyi güzellik uzmanı ödülüne layık görüldü. Eray, Batman'dan İstanbul'a, alanında deneyimli uzmanlar tarafından davet edilerek 2021 yılının en iyi RM'C Master Eğitmeni ve yılın en iyi güzellik uzmanı ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde konuşan Eray "Bizleri Batman dan istanbula çağıran ve bu ödülle layık gördükleri için değerli hocalarımıza teşekkür ederim" dedi.

2021 YILININ EN İYİ GÜZELLİK UZMANI SEÇİLDİ 

Güzellik Uzmanı Doğan Eray, İstanbul’da yıllarca güzellik sektöründe deneyim yaşamış ve güzellik adına birçok başarı hikâyesine imza attı. 2017 yılında Batman’a dönüş yapan Güzellik Uzmanı Doğan Eray,  güzellik ve kalıcı makyaj alanında birçok kişiye ilham kaynağı oldu. Aynı zamanda kendi alanında da master yapmış olan Eray, geleceğin sektörleri arasına giren güzellik ve kalıcı makyaj alanında öne çıkan isimlerden biri. Akademik olarak öğrencilere ders ve eğitimler de veriyor. Güneydoğu ve Batman’da bulunan güzellik merkezine Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen kadınları yaptığı kaliteli hizmetle memnun eden Doğan Eray, işini severek yapıyor. 2021 yılının en iyi güzellik uzmanı seçilen Eray, Batman'da Valilik karşısı, Safir Plaza, Kat:3 No:17'deki güzellik merkezi salonunda hizmet vermeye devam ediyor. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=