Lütfen bekleyin..



15 Temmuz Şehitleri İHO’da Hedef LGS Proje Okulu

15 Haziran 2021, 15:54 - Okunma: 1159

Batman 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu deneyimli uzman öğretmen kadrosu, 20-25 kişilik sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun klimalı sınıflar, yabancı dil ağırlıklı eğitim programlarının yanında yaz aylarında öğrencilere Kur’an-ı Kerim eğitimi sunan, bakanlık tarafından Hedef 2021 LGS Proje okulu seçilerek yıl boyunca LGS'ye yönelik akademik çalışmalar yapmaktadır. Aynı zamanda öğrencilerine maddi manevi destek sağlayan

bu okul bu yıl 8.sınıf öğrencilerine ücretsiz LGS kitapları dağıtarak, onlarca deneme sınavları yapılarak güzel bir örnek teşkil etmiştir. Öğrencilerine okumanın önemini kavratabilmek amacıyla bakanlık destekli ‘Oku _Yorum’ projesini hayat geçirerek en az 100 öğrenciye her dönem 5'şer kitap okutarak yorumlama niteliklerini artırıp kitap okuma alışkanlığı kazandırılmıştır. 
TÜBİTAK YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2’NCİLİĞİ KAZANDILAR
Bunların yanında ulusal ve uluslararası projelerde de adında sıkça söz ettiren 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu geçen yıl yüzde 35 ile nitelikli proje okullarına yerleştirme akademik başarısı göstermiş, her yıl TÜBİTAK bölge derecesi almış, bu yıl 2 proje ile ERASMUS Projelerine başvurusu yaparak uluslararası projelerde yer almayı hedeflerinde ilke edinerek emin adımlarla ilerlemektedir. İl genelinde yapılan bir çok  eğitim şenliklerine de ev sahipliği yapmaktadır. Çocuklarınızın olumlu gelişimlerine katkı sağlayacak fiziksel aktiviteler yapabilecekleri beceri atölyeleri ve alanları unutulmayarak çocuklarınıza sundukları  futbol , basketbol, voleybol sahaları , ebru atölyesi , müzik ve resim sınıfları ile çocuklarınıza sosyal becerileri de kazandırmaktadır.
OKUL KAYITLARI BAŞLADI
Yaz boyunca da öğrencilere kapılarını kapatmayarak 8.sınıfa geçen öğrenciler için  5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren DYK kapsamında Matematik, Fen, Türkçe, İngilizce gibi temel derslerde eğitim verecektir. Ayrrıca 5.sınıfa kayıt yapan öğrencilere yaz boyunca kuran eğitimi yanında sosyal aktiviteler gerçekleştirilecektir. Gültepe mahallesinde bulunan bu okul yeni eğitim ve öğretim yılı için okul kayıtlarına başlamıştır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=