Lütfen bekleyin..



Petrolspor’un en büyük destekçisi Vali Şahin oldu

02 Haziran 2021, 18:04 - Okunma: 965

60 yılı aşan mazisiyle Batman’ı profesyonel liglerde temsil eden Petrolspor’un en büyük destekçisi olan ve Kulübün kapısına kilit vurulmaması için büyük gayret sarfeden Vali Hulusi Şahin Petrolspor için yeni dönemde de desteğinin devam edeceğini belirterek Kulübün yeni sezon için gereken maddi desteği sunduklarını ve oluşturulan transfer komitesinin çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

PETROLSPOR’DA YÖNETİM GÜÇLENİYOR
Vali Şahin OSB Karakol açılışında Petrolspor’la ilgili sorular üzerine yaptığı konuşmasında “Petrolspor yönetimi görevinin başındaıdır. Yeni sezonda bazı yeni isimleri de yönetim kurulunda göreceğiz. Güçlü bir yönetimle lige başlayacağız. Kulübün ayakta kalabilmesi için gereken her türlü desteği sundum. Bizim tek hedefimiz Petrolspor’a sahip çıkmaktır. Petrolspor yönetimi yeni sezon için dört koldan gerek futbolcu transferi ve gereksede Teknik direktör arayışlarına devam ediyorlar. Biz gereken Maddi desteği sunduk. İnşallah Bu sezon Kulübümüz istediği başarıyı elde edebilecek.“ dedi. Öte yandan sporseverler göreve geldiği günden bu yana Petrolspor’a ciddi destekler sunan ve kulübün kapısına kilit vurulmaması için büyük çaba harcayan Vali Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorlar. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=