Lütfen bekleyin..



Kurtaran’dan Anaokullarına ziyaret

27 Nisan 2021, 14:36 - Okunma: 742

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, yüz yüze eğitime devam eden anaokullarını ziyaret edip minik öğrencilerle bir araya geldi.Okul ziyaretleri kapsamında yüz yüze eğitimin devam ettiği Bahar Anaokulu, Mehmet Akif Ersoy Anaokulu ve Kültür Anaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut

Kurtaran, sınıfları gezip minik öğrencilerle bir araya geldi. Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğretmen ve idarecilerden devam eden yüz yüze eğitimle ilgili bilgi aldı.
ÖĞRENCİLERLE VAKİT GEÇİRDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Valilik tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel anaokullarına hediye edilen oyuncaklarla keyifli vakit geçiren öğrencilerin sevinçlerini paylaştı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bu anlamlı ve güzel hediyeleri için öğrencilerimiz adına Vali Hulusi Şahin'e teşekkür etti. Bahar Anaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anaokulu ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Kültür Anaokulunu ziyaret etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=