Lütfen bekleyin..



Batman’ın 50 Yıllık Su İhtiyacını Karşılayacak

25 Nisan 2021, 14:38 - Okunma: 970

Batman Belediyesi tarafından kentin su sorununun çözümü için Çamlıtepe’de yapılan 20 bin ton metreküplük su deposunun 1 ay önce başlayan yapımı Embest yapı ile Altı FN inşaat, tarafından hızlı ve titiz bir şekilde devam ediyor. Firma yetkilisi Faik Nasıroğlu işin en erken şekilde tamamlanması için tüm ekibiyle birlikte gayretli ve yoğun bir çalışma yürütüyor. Başarılı çalışmalarıyla Batman’da takdir edilen

Müteahhitler arasında yer alan Faik Nasıroğlu ve ekibi çalışmalarıyla takdir ediliyor.
100’Ü AŞKIN EKİP ,3 VARDİYE ÇALIŞIYOR
5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan Su deposu için elektronik tabela asılarak işin bitim tarihi 15 gün daha erkene alınarak 31 Temmuz olarak belirlendi. 20 bin tonluk SU deposunun yüksekliği 6.90 metre olurken, taban alanı ise 4750 m2 olacak. Batman’ın 20 yıl önce yapılan mevcut 23 bin metreküplük su deposunun kapasitesini 2 katına çıkarak olan 20 bin ton Metreküp kapasiteli Su deposunun tamamlanması için 3 vardiya halinde 100’ü aşkın eleman çalışıyor.


BAŞKAN YARDIMCILARI İNŞAATI İNCELEDİ
Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Adnan Yürük, Muzaffer Özkan ile BASKİ Müdürü Ömer Faruk Ataç, Belediye iştirakler müdürü Melih Gür,  Özel Kalem Müdürü Metin Gürbüz’le birlikte su deposu inşaatının sürdüğü Çamlıtepe’deydiler. Geçtiğimiz gün Vali Hulusi Şahin’inde ziyaret ettiği inşaat alanındaki çalışmalardan memnun olan Vali Şahin firma yetkilisi Faik Nasıroğlu ve ekibini kutladı. 


Firma yetkili Faik Nasıroğlu ile proje ekibinden bilgi alan Başkan yardımcıları Batman’ın 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan Su deposunun yaz mevsiminde faaliyete geçmesi için yoğun bir çaba içerisinde oldukları görülürken yaptıkları açıklamada “20 Bin ton metreküplük su depomuz şehrin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak. Yaz aylarında kentte bazı bölgelerde yaşanan su kesintileri devasa deponun faaliyete girmesiyle inşallah ortadan kalacak. Tüm çabamızla gayretimizle su deposunu 31 Temmuz’da faaliyete alarak yaz sıcağının kendini iyice hissettireceği Temmuz ayı sonlarında Müteahhit firmamızın gayretiyle faaliyete alacağız. Bizlerde sık sık inşaat alanını ziyaret ediyoruz. Son durumu görüyoruz. Firmamızın gayretli bir çalışması var. Tüm çabamız Batman halkı için.”dediler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=