Lütfen bekleyin..



ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN KUTLAMASI

23 Nisan 2021, 16:21 - Okunma: 805

Batman’da sokağa çıkma yasağından dolayı evlerinden çıkamayan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında başlarının çaresine baktılar.Şafak Mahallesi Millet Bahçesi karşısında bulunan Armada apartmanda oturan çocuklar, evlerinin bahçesinde kendi imkânlarıyla kutlama yaptılar. Evlerinin bahçesinde organize olan çocuklar,

 yumurta yarışı, ip atlama, yoğurt yeme, mısır yeme, çuval yarışı ve çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Apartmanda bulunan gazeteci Altan Ayaz, miniklerin mutluluğunu ölümsüzleştirdi. İlk kez böylesine anlamlı bir etkinliğe imza atıldığını belirten gazeteci Altan Ayaz; “Çocukların mutluluklarına ortak olmak istedik. Bizlerde çocukların kendi imkânlarıyla yaptıkları etkinlikleri çektik. Oynanan oyunlardan sonra Down Sendromlu Yağmur Yunay’da arkadaşlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti çektirdi. Pandemi sürecinin bir an önce bitmesini diliyoruz. Çünkü çocukların mutluluğu her şeye bedeldir.” diye konuştu. Apartmanda yaşayan diğer ev sahipleri de küçük çocukların mutluklarına alkış ve tempo tutarak destek oldular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=