Lütfen bekleyin..



Dal&Men Mühendislik İnşaat Sektöründe Öncülük Yapmaya Devam Ediyor

22 Nisan 2021, 15:50 - Okunma: 1278

Dalmen Mühendislik 2020 yılında Belde Mahallesinde start verdiği Lotus park projesi 7 Blok 358 daire ile ve sosyal alanları ile göz kamaştırıyor. 18 bin m2 alan üzerinde 7 blok 358 modern konut ve yüzde 78’lik yeşil alanıyla Yaşar Kemal Kent ormanı yanında inşa edilecek Lotus park Batman'da inşaat sektörüne marka bir projeyi kazandıracak.

GÖZ KAMAŞTIRAN PROJE

Devam etmekte olan Lotus park projesi tüm hızıyla örnek dairesini tamamlamış olup müşterilerine söz verdikleri gibi projelerini bire bir hayata geçirdiler. Dalmen Mühendislik Teknik ve deneyimli kadroları ve çalışma arkadaşları ile çok titiz çalışıp müşterilerine verdikleri sözü tutup mahcup olmamak için var güçleriyle çalışmaktadırlar. 
Daha önceki projelerde olduğu gibi her daire modern mimarinin insan konfor-estetik odaklı yaklaşımı doğrultusunda malzeme seçiminden renk uyumuna kadar kapalı ve açık otoparklarıyla eşsiz ve benzeri olmayan peyzajıyla tepeden tırnağa özenle hazırlanmış bir proje Olarak dikkat çekiyor.

Dalmen Mühendislik ayrıca Belde florya park projesi ise 4 blok 184 daire sosyal donatı alanları, 220 metrekare ferah daireler ve 2.3.kat bodrum alanlarıyla komple otopark olacaktır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=