Lütfen bekleyin..



CHP'li Vekil Bölge illerinin sorunlarını Meclise taşıdı

16 Nisan 2021, 13:19 - Okunma: 428

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında, Esnaf Masası Heyeti’nin; Van, Hakkâri, Şırnak, Mardin ve Batman illerine gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında tespit ettiği sorunları ve bölge halkının taleplerini gündeme taşıdı.

Bölge halkının taleplerini meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada dile getiren Milletvekili Tutdere, “Bölge halkı özellikle iktidardan bölgeye kamu eliyle yatırım yapılmasını, fabrikaların kurulmasını ve bölgedeki ulaşım, eğitim, sağlık konularındaki bütün eksikliklerin giderilmesini istiyor. En önemlisi de bölge halkı iktidardan demokrasi istiyor.” ifadelerini kullandı.

“Batmanlı Gençler İş İstiyor, Bölgeye Yatırım Yapılmasını İstiyor”

Batman’ın sorunları hakkında da konuşan Milletvekili Tutdere, “Batman ilimiz bölge için çok önemli bir il. Batman özellikle genç işsizlik anlamında çok ciddi mağduriyetler yaşayan bir kent. Gençlerimiz iş istiyorlar, bölgeye yatırım yapılmasını istiyorlar. Batmanlı hemşerilerimiz iktidarın Batman’ı unuttuğunu söylüyorlar. Ulaşım, eğitim ve sağlık alalarında Batman halkı mağdur.” ifadelerini kullanarak Batman’da yaşanan mağduriyetlere dikkat çekti ve Batmanlıların yaşamış oldukları mağduriyetlerin ivedilikle çözülmesi gerektiğini ifade etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=