Lütfen bekleyin..



Beşiri Belediyesinden muhtaç ailelere yardım kolisi

15 Nisan 2021, 14:47 - Okunma: 810

Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ilçede bulunan ve tespit edilen dargelirli 1000’i aşkın aileye yönelik gıda yardımı ulaştırdı. Beşiri’de Pandemi sürecinde esnafa yönelikte maddi yardım ulaştıran Belediye başkanı Sait Karabulut Mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilçede tespit edilen muhtaç ailelere gıda kolisi Belediye işçileri tarafından evlerine kadar ulaştırıldı.

Bin aileye ulaştırılacak olan gıda kolilerinin içinde bir aileye yetecek kadar temel ihtiyaç ve gıda malzemesi yer aldı.
“VATANDAŞI UNUTMAYAN BAŞKAN”
Bölge ilçe belediyeleri Arasında çözüm üreten ve sorunlara en duyarlı başkan olarak gündeme gelen Sait Karabulut’un talimatıyla ailelere ulaştırılan Gıda kolileri vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı. Beşiri Belediyesinin kıt olan imkanlarını halk için harcayan ve hizmete dönüştüren Başkan Karabulut yaptığı açıklamasında “Hayır ve hasenat ayı olan mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolilerimizi ulaştırıyoruz. Rabbim bu iyilik yolculuğunda önümüzü sahil-i selamet eylesin.”dedi.


VATANDAŞ MEMNUN
Vatandaşlar Başkan Karabulut’a teşekkür ederek “Değerli başkanımıza minnettarız.  Allah kendisinden razı olsun. Fakir fukaranın garip gurebanın her zaman halini soruyor. Beşiri’deki hizmetlerinden memnunuz. Teşekkür ediyoruz.”dediler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=