Lütfen bekleyin..



Özdemir Güç Birliği Partisinden istifa etti

15 Nisan 2021, 14:46 - Okunma: 724

Yaklaşık 1 yıldır Batman Güçbirliği partisi il başkanlığı görevini yürüten Hülya Özdemir verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı tüm teşkilat üyeleriyle birlikte partiden istifa ettiklerini açıkladı.Başkan Özdemir açıklamasında “Ben Hülya Özdemir siyasi akademisyen olarak siyasetçi olarak 8 aylık bir siyasi çalışmam oldu Batman'da verilen sözler tutulmadı için istifa mı verdim.

 8 aylık süreçte bayağı bir çalışma yaptım ve hala da yapmaktayım. Sokaktaki gençlerimize, iş bulamayan gençlerimize eğitim kişisel gelişim online üzerinden 3 aylık eğitimle sertifikalarını vereceğim. Eğitim ve gelişim seferberliği başlattım. 3 hafta oldu ve devam etmektedir Nisan’ın sonunda derslerimiz başlıyor. Benim için önemli olan siyaset değildir. Bulunduğun yerde din dil ırk mezhep ayrımı yapmadan hizmet edebiliyorsan insanlık da budur. Siyasette budur tabii ki ben iktidar olamam tabii ki ben fabrikalar kuramam ama isterdim ki böyle bir imkanım olsun. Buradaki gençlerimizin elinden tutalım gençler bizim geleceğimizdir. Gençler bizim umudumuzdur ona istinaden bir adım atmak istedim ve attığım adımdan da geri dönmeyeceğim. Hepinizi seviyorum Batman'ın bana bu kadar sahip çıkacağım düşünemedim. ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=