Lütfen bekleyin..



Balpınar Belediyesinde gece mesaisi

15 Nisan 2021, 14:45 - Okunma: 950

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Mübarek Ramazan ayı nedeniyle Belediye çalışmalarını geceye kaydırdı. Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Ramazan ayı nedeniyle Belde de çalışmalarını yoğunlaştırarak Balpınar Duble yolu üzerine dikilen 400’ü aşkın fidan ve çimenlerin sulamasına titiz bir şekilde devam ediyor. Çoğu zaman

Belediye personeline çalışmalarda eşlik eden ve hizmetin akmaması için yoğun bir gayret sarf eden Başkan Geylani gece çalışmasının Sahur saatlerine kadar devam ettiğini belirtti. Belde’nin temizlik çalışmalarını da aksatmayan Belediye işçileri altyapıyla ilgili yaşanan aksaklıklara da anında müdahale ediyor. 
3 MAHALLEYE ALTYAPI VE SU ŞEBEKESİ
Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani Beldeye yeni bağlanan Segirka, Zorköy ve Yeniköy’de yaşanan su ve altyapı sorunlarının çözümü için Bayram sonrasında çalışmanın başlayacağını belirti. 5 bin metre uzunluğundan su şebekesi ve 10 km uzunluğunda altyapı hattının döşeneceği 3 mahalleyle ilgili hazırlıklar son aşamaya geldi. Mahalle sakinlerinin yaşadığı sı sorununu çözmek için her gün sabah ve akşam saatlerinde tankerlerle su taşınıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=