Lütfen bekleyin..



Sorunlara Duyarlı Vali

15 Nisan 2021, 14:40 - Okunma: 616

Karşıyaka Mahallesinde halk toplantısında konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 5 Mahallenin altyapısının yenilenmesi için 21,5 Milyon TL’lik proje hazırladıklarını belirtti.Sakarya İlkokulu karşısında bulunan parkta düzenlenen toplantıda Karşıyaka Mahalle Muhtarı Seyfettin Ülker, mahallesinin sorunlarını aktardı. Muhtar Ülker internet alt yapısı, park, taziye evi,

 muhtarlık evi ve PTT Şubesi ve altyapı ile ilgili sorunları aktardı. Mahalle muhtarının taleplerini dinleyen Vali Şahin, bazı mahallelerde altyapı sorununu çözmek için harekete geçtiklerini belirtti. Vali Şahin, “5 mahallenin altyapı projesini hazırladık. 21,5 milyon TL’lik bir proje hazırladık. 15 bin metre kanalizasyon hatları yenilenecek. 5 kilometre yağmur suyu hattı yapılacak. Asbestli boruların tamamı değişecek. Kasım sonu itibariyle buralar bitecek. Taziye evinin sandalye ve diğer ihtiyaçlarını Belediye olarak tamamlarız. Mahalleye Telekom tarafından 3 hat çekilerek internet altyapısı güçlendirilecek. PTT sorununu da ATM ile çözelim, ATM’ler bazen personelden daha çok iş görüyor. Küçük alanların belediyeye ait olup olmadığına bakalım, belediyeye ait olan alanlara park yapalım. Sakarya İlkokulu çok eski bir okul. Artık tamir kaldırmıyor. Bunu yıkıp yerine yeni ve modern bir okul yapacağız. İluh Deresi ıslah projesi bu mahalleden geçiyor. Bu mahallede düzenlemeler olacak, bu yol yeni 500 yataklı hastaneye bağlanacak” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=