Lütfen bekleyin..



Boyu bir günde 30 cm uzadı

22 Ocak 2021, 04:16 - Okunma: 2293

Irak’tan gelen Sılva Atoo Raınal Albırhım isimli bayan hasta Özel Batman Dünya Hastanesi’nde görev yaan başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Op. Dr. Mustafa Başaran’ın kapısını çaldı. İleri düzeyde Skolyoz tanısı konan hasta Doktor Başaran ve ekibi tarafından ameliyata alındı.12 saat süren başarılı ameliyatta bel ve sırt eğrilikleri tamamen düzeltilerek boyunun 30 cm uzaması sağlandı.

 Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan hasta Sılva “Doktoruma minnettarım sayesinde bende akranlarım gibi bir görünüşe sahip oldum ne kadar teşekkür etsem az kalır.” dedi. 

12 SAAT SÜREN BAŞARILI AMELİYAT 

Op. Dr. Mustafa Başaran; “Başta Skolyoz, Tetredcord (gergin omurilik) sendromları, çocukluk çağı kafa şekil bozuklukları omurilik tümörleri, beyin sapı tümörleri, birinci ve ikinci boyun omurga kırığı vidaları transkranial hipofiz tümörü ve benzeri birçok ameliyatı yaparak batmanda ilk olduklarını bu şekilde komplike ve nitelikli ameliyatların sadece A sınıfı ve üst düzey hastanelerde ve seçkin ekipler tarafından sadece birkaç merkezde gerçekleşebildiğini söyleyerek  bu ve benzeri operasyonların tamamını Özel Batman Dünya Hastanesinde yapmaya devam edeceklerini bildirdi.” 

  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=