Lütfen bekleyin..



‘Moon Star’ Güzellik Salonu Golden plazada hizmette

19 Ekim 2020, 14:07 - Okunma: 16099

Golden Plaza Kat: 3 No: 304’te girişimci bayanların ortak hizmete sunduğu ‘Moon Star’ Güzellik Salonu kısa zamanda büyük ilgi gördü. Güzellik uzmanları Ebru Akçay, Berna Özgeç, Leyla Özgeç ve Dicle Kırca tarafından açılan Moon starda lazer epilasyon, cilt bakım işlemleri teknolojinin son ürünü cihazlarla yapılıyor.

Hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve prp dudak renklendirme, ben silme, kaş kontur, kaç vitamini, BB Glow, kaşmir kirpik, G5 bölgesel zayıflama, iğneli lazer epilasyon hizmetleri deneyimli personel tarafından titizlikle yapılıyor. 


Uzun yıllar farklı güzellik merkezlerinde çalıştıklarını belirten girişimci bayanlar ; “ Moon star olarak Batman’da kadın ve erkeklerin gönül rahatlığıyla gidebileceği bir salonu kentimize kazandırdık. Teknolojinin son ürünü cihazlarla hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Kendi alanımızda tüm hizmet içi eğitimlerimizi aldık. Güzellik adına aranan tüm hizmetleri veriyoruz.. Herkesi çay ve kahve içmeye bekliyoruz.” diye konuştular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=