Lütfen bekleyin..



Vatandaş tren seferlerinin başlamasını istiyor

01 Haziran 2020, 17:19 - Okunma: 1694

Türkiye’de corona virüsü ile ilgili normalleşme adımları atılmaya başlandı. Batmanlı Vatandaşlar, trenle şehirler arası yolculuk yapabilecekleri ulaşım araçlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor.Corona virüsünün ülkemizde görüldüğü Mart ayı ile birlikte birçok ulaşım aracının seferleri durdurulmuştu.

Şehirler arası gelen yasak sonrası, Batman Diyarbakır ve Güney Ekspresi tren seferleri iptal edilmiş, ulaşım seyahat izni ile yapılmaya başlanmıştı. Peki, tren seferleri ne zaman başlayacak? Batman Diyarbakır ekspres ve ara trenlerin ve Güney ekspresi trenlerinin ne zaman faaliyete girecekleri konusunda hiç bir açıklama yapılmadı. Batmanlı vatandaşlar “Tren seferlerinin bir an önce başlamasını dört gözle bekliyoruz . Seyahat kısıtlaması bitti , bizler şehir dışında çalışmak için büyükşehirlere çalışmaya gidiceğiz uçak ve otobüslerde fiyatlar iki katına çıktı . Tren fiyatları uygun olduğu için treni tercih ediyoruz. Konuştuğumuz Gar yetkilileri ne zaman seferlerin başlayacağı hakkında bilgi vermezken 12 Haziran’da seferlerin tekrar başlaması bekleniyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=