Lütfen bekleyin..



ELMA SOKAĞI YÖNETİMİNDEN SERT KARARLAR

09 Mayıs 2020, 17:11 - Okunma: 1192

Batman Elma sokağında Peynir ve şarküteri esnafları 07.00-14.00, geriye kalan diğer esnaflarda ikinci bir karara kadar 10.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur, müşteri ve esnafların son zamanlarda ihlal ettikleri sosyal mesafe, maske ve eldiven takılması, dezenfekte ile gerekli uyarıların

dikkate alınmamasından dolayı sert kararlar almak zorunda kaldıklarını açıkladı. Batman Valisi Hulusi Şahin’in açıkladığı tüm kararları sonuna kadar halkın sağlığı için desteklediklerini belirten Başkan Songur, 09 Mayıs 2020 itibariyle yönetim olarak aldıkları kararları uygulamaya koyacaklarını söyledi.


“ÖNCE HALKIMIZIN SAĞLIĞI, SONRA HİZMET”
‘Önce insanların sağlığını, daha sonrada esnafların durumu gelir.’ diyen Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur; “Elma sokağı esnafları olarak eksiklerimizi kısa zamanda tespit edip, yönetim olarak sert kararlar aldık. Hiçbir şey halkımızın sağlığından daha önemli değildir. Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Hulusi Şahin’in aldığı tüm kararları sonuna kadar destekliyoruz. Ancak esnaflarımız son 3 aydır kiralarını bile ödeyemez duruma gelmişti. Sokağımızın kapatılmaması için üzerimize düşeni yapacağız. Elma sokağının A, B, C ve D girişlerinde zabıtalarımızla birlikte maske, eldiven ve dezenfekte kontrolünde yardımcı olacağız. Sokakta maskesiz ve eldivensiz kimse alınmayacak ve sosyal mesafeye kuralına mutlaka uyulacak. Bütün esnaflarımız müşterilerini mutlaka gerekli önlemleri alarak karşılayacaktır. Peynir ve şarküteri satışı yapan esnaflarımız bugün itibariyle 07.00 ile 14.00 arasında, geriye kalan esnaflarımızda 10.00 ile 18.00 arasında açık kalacaklardır. Halkımızın sağlığı, esnaflarımızın zarara uğratılması, Kentimizin ve ülkemizin geleceği için bizlerde elimizi taşın altına koyacağız.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=