Lütfen bekleyin..



Ziver Özdemir'den Anneler günü mesajı

08 Mayıs 2020, 16:22 - Okunma: 690

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Anneler günü dolayısı ile mesaj yayımladı. Özdemir mesajında, "Annelerimiz sabır, hoşgörü ve sevgi dolu yürekleriyle, toplumsal yaşamda huzur ve barışın tesisinde önemli rol oynamaktadır. Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır"

Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, ve anneliği kutsal gören bir medeniyetin temsilcileriyiz.

Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca, gücümüz yettiğince sevgi ve saygı ile kucaklamalıyız. Annelerimizin huzurlu ve mutlu olması, toplumun huzuru ve mutluluğu demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ahirete irtihal etmiş annelere Allah’tan rahmet, hayattaki annelerimize sağlık ve afiyet dileyerek tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=