Lütfen bekleyin..



İş insanı Hamitoğlu “Ülkemle gurur duyuyorum”

05 Mayıs 2020, 16:13 - Okunma: 1342

Batman’ın sevilen simalarından tecrübeli siyasetçi iş insanı Ziver hamitoğlu dostlarıyla hasret gidermek için Batman’a geldi. Yaşanan son süreçte Dünya’da sağlıkta en güvenilir ülkenin Türkiye olduğunu ve 58 ülkeye tıbbi yardım ulaştırıldığını dile getiren Hamitoğlu bununla gurur duyduklarını belirtti. Uzun zamandır Ankara’da kalan Hamitoğlu bayram öncesi

Batman’a gelerek dostlarıyla birlikte oldu.  Tüm dünyayı etkisini altına alan Korona virüs Covit 19 salgını  nedeniyle  ülke genelinde alınan tedbirleri kapsamında evde kal uyarısında bulunan İş insanı Hamitoğlu “Ülkemizin sağlık alanında gösterdiği başarılarının dünya genelinde övgü bulması takdir edicidir. Ülkemizin ABD başta olmak üzere 59 ülkeye tıbbi  malzeme göndermesi  bizi son derece gururlandırmakdır.  Sağlık alanında Dünyada en güvenlir ülke Türkiyedir ve bununla gurur duyuyoruz. 

Türkiye’de yaşamaktan onur duyuyoruz.  Son olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın normalleşmeye yönelik açıkladığı kararları olumlu buluyoruz, destekliyoruz. Bu kararlara harfiyen uyulmasını çok değerli Batmanlı hemşehrilerimden istiyorum .
Batman özüne indiğimizde ise gerek belediye ve gereksede valilik olarak koronavürüs tedbirilerinde  büyük bir başarı sağlandığını görüyoruz. Bunu ilimizde sayısal rakamlarla da görüyoruz.  
Bu nedenle başta sayın Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere tüm il yetkililere sonsuz teşekkülerimi sunarım . onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca koronavirüs salgınında özverili bir şekilde  görev alan başta Batman ve ülke genelindeki Sağlık personelimiz, emniyet teşkilatımız, jandarmamız, vefa sosyal gruplarımıza teşekkür ediyoruz. Batman’da son aylardaki sağlık yatırımlarının yoğunlaşmasıda memnuniyet vericidir. Akparti iktidarının sağlık yatırımlarına verdiği önem bugün daha çok önem kazanmıştır." dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=