Lütfen bekleyin..



Bölgenin en büyük konut projesinin startı verildi

04 Mayıs 2020, 17:54 - Okunma: 7483

Batman’a çok sayıda örnek konut projesini kazandıran Dal&men Mühendislik 18 bin 426 m2 üzerinde 7 blok, 356 modern konuttan oluşacak yeni Lotus park konut projesi için eski evlerin yıkımına başladı. İlimizin genç ve başarılı iş adamlarından İnşaat mühendisi Lokman Dal ve M.Salih Menekşe tarafından inşaatın startı verilirken, iş makinaları tarafından konut alanı içinde bulunan evlerin yıkımı

 titiz bir şekilde devam ediyor. Harıl harıl çalışmanın yapıldığı inşaat alanında ykımın tamamlanmasından sonra inşaat kazısına başlanacak. İnşaat çalışmasında çok sayıda teknik eleman ve işçi görev alacak. 

BATMANIN 5 YILDIZLI KONUT PROJESİ DAL&MEN LOTUS PARK
Batman’ın yeni dönemdeki en büyük projesi olan Dal&men Lotus park için çalışmalar bir yandan devam ederken, konutlara olan talepte her geçen gün artıyor. Çok sayıda vatandaş Batman’da 5 yıldızlı örnek projede yer almak için müracaatlarını yaptılar. 
18 bin 426 m2 üzerinde 7 blok, 356 modern konut ve yüzde 78’lik yeşil alanıyla Yaşar Kemal Kent ormanı yanında inşa edilecek DAL- MEN Lotus park Batman’daki modern inşaat projeleri arasında gösteriliyor. 


MODERN MİMARİ VE KONFOR BİR ARADA
İnşaat mühendisi Lokman Dal ve M.Salih Menekşe konut projesiyle ilgili verdikleri bilgide “Daha önceki projelerde olduğu gibi her daire modern mimarinin insan konfor-estetik odaklı yaklaşımı doğrultusunda malzeme seçiminden renk uyumuna kadar kapalı ve açık oroparklarıyla eşsiz ve benzeri olmayan peyzajıyla tepeden tırnağa özenle hazırlanmış bir proje. Bölgede adından söz ettirecek yeni projemizle C30 ve üstü beton sınıfı, Yeni deprem yönetmeliğine uygun, Yalıtım yönetmeliğine uygun ve 7/24 zindeliğini kaybetmeyen bir manzarada orman havasını solurken, hayatın tadını çıkarır formunuzu koruyabilecek bir projeye imza attık. Doğanın kokusunu içine çekebileceğiniz bir manzaraya karşı büyük metrekarelere sahip balkonunuzda sevdiklerinizle çay keyfi ve Ferahlığı bir arada yaşayacaksınız. ”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Saim ŞAT
1602 gün önce
Yüce rabbim utandırmasın
Erkan
1602 gün önce
Daire fiyatı Belli mi acaba
Seyithan ak
1603 gün önce
Guzel haber güzel proje olaşabilecek bir tlf nosu olsaydı hakkında bilgi alabilseydik bu projenin iyı olurdu
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=