Lütfen bekleyin..



BİR PARK DAHA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE HAZIR

04 Mayıs 2020, 14:12 - Okunma: 812

Belediyemiz, Çamlıtepe Mahallesi 4057. Sokakta bulunan boş araziyi semt sakinlerinin dinlenebileceği bir alana kavuşturdu.Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan yaklaşık 3,5 dönüm arazi üzerinde yapılan parkın içerisinde yürüyüş alanları, aydınlatma direği, çimlendirilmiş bölümler, mahalle sakinlerinin oturup dinlenebileceği kamelya, ağaçlandırılmış bölümlerle

parkın estetiğine uygun çöp kutuları yer alıyor.Daha fazla yeşil alan kazandırmak için yapılan çalışmalarda, Belediyemize ait boş arazileri değerlendiren ekiplerimiz, vatandaşların dinlenebileceği, çocukların oynayabileceği yeşil alanların artırılması için çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye yetkilileri, kent merkezinde kişi başına düşen yeşil alan sayısını artırmayı hedeflediklerini, vatandaşların rahatlıkla dinlenip, dolaşabileceği ve sosyalleşmeye büyük katkı sağlayan parkların her geçen gün artacağının müjdesini verdi.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Batman genelinde bulunan tüm parkların kapalı olmasından dolayı yeni yapılan parkın, salgının bertaraf edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=