Lütfen bekleyin..


Halil CANDAN

Halkçı komutan

07 Mart 2021, 22:31

Batman Jandarma Alay Komutanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Jandarma Albay İsa Çakmak'tan söz ediyoruz.  
Değerli okuyucularımız bu kez yorum köşemizi değerli komutanımıza ayırdık. 
Kendisinden söz etmek istedim. 
O bir halkçı komutan,
Mazlumun yanında düşmana korku, dosta güven veren bir komutan,
Asil, yürekli, üstün cesaret timsali bir asker 
Kısacası halkın gönlünde taht kuran bir komutan...
Değerli komutanımızı makamında ziyaret etme fırsat buldum.
 Can kulağı ile dinlediğim komutanımız İsa Çakmak Bey Efendi sohbet sırasında 
"Hafta sonları fırsat buldukça bir köye gider vatandaşın derdi ile dertler sorunları çözmeye çalışıyorum. Hafta sonları fırsat buldukça ilimizi 3. Ligde temsil eden petrol sporun maçlarını izlemeye gidiyorum. Petrol sporun başarılı olmasını istiyorum.  Petrol sporun maçlarına gidemediğimde maçları internet üzerinden takip ediyorum  “dedi.


"Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için gecemizi gündüze katarak Mehmetçikle sahada olduğumuzu dost ve düşmana göstermekten geri kalmıyoruz. Batmanı ve Batman insanları cana yakın onları çok seviyorum "
Değerli komutanımız İsa Çakmak “Yani her zaman halkımızla biriz ve beraberiz."  diyerek giderek sohbet koyulaşıyordu.  Sohbet esnasında komutanımızın devlet millet aşkı ile yüreği yanan halkçı bir komutan olduğu izlenimi bende hâsıl oldu.
Evet değerli okuyucularımız yöneticilerimizin sorunlar karşısında duyarlı olmaları bizleri ziyadesi ile memnun ettiği gibi öyle sanıyorum k vatandaşı da ziyadesiyle memnun etmiştir.
İşte bizi büyük devlet temellerini kavuşturan temel unsur da bir olmamızdır. Halktan kopuk idareciler yüzünden her zaman sorunlara çözüm bulunamamıştır. Öyle ise hep birlikte böylesi sorunlara duyarlı idarecilerimiz de takdir etmek onurlandırmak gerekir.
İşte bu yüzden değerli Komutanımız İsa Çakmak beyi kaleme aldım. Özelde ilimizin genel de ülkemizin böyle komutanlara ihtiyacı olduğunu unutmayalım.
Kalın sağlıcakla...

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=