Lütfen bekleyin..



Başkan Kaplan'dan "alışverişini yerel esnaftan yap" çağrısı

23 Nisan 2020, 13:19 - Okunma: 585

Batman Esnaf Odası Başkanı M. Salih Kaplan Mübarek Ramazan ayına girmemiz nedeniyle hem yardımlaşma çağrısı hemde alışverişin yerel esnaftan yapılması çağrısında bulundu. Ülke olarak kaovid-19 salgının dan dolayı zor günler geçirdiğimiz bu sureçte, yardımlaşma ve dayanışmayı daha iyi geliştirmemiz gerekir. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplum hayatında yoğunlaştığı mübarek ramazan

aynda,bu duyguları,yaşadığımız süreç itibariylen daha güzel geliştirmeliyiz, Ülke olarak kovid-19 salgınından dolayı zor günler geçirdiğimiz bu süreçte,toplumumuzun en önemli  değer yargılarından olan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en iyi şekilde yaşatmalıyız bu anlamda esnafımızın iş yerinde salgınla mücadele kapsamında getirilen tedbirleri almalı aynı zamanda ürünlerini hijyenik bir durumda ve uygun fiyat ile sunmaları çok anlamlı olacaktır, halkımızın da bu zor süreçte yerel esnaftan alışverişlerini yaparak destek olmalrı,batman ekonomisine büyük katkı sağlayacağı  gibi,yardımlaşma ve dyanışma açısından değerli olacaktır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=