Lütfen bekleyin..



Batman’a 5 yıldız ayarında modern kütüphane

16 Nisan 2020, 15:00 - Okunma: 1072

Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan eski kütüphanenin yerine kısa bir sürede Nasıroğlu İnşaat A.Ş. firması tarafından başarıyla inşa edilen kütüphane binası modern görünümüyle tam not aldı. 5 Yıldız ayarındaki Modern kütüphanenin ışıkları yanarken, Batman’lı gençlerin ve çocukların faydalanacağı yeni kütüphanenin açılışa hazırlandığı belirtildi.

Zemin katla birlikte 5 katlı olan ve 8300 metre karelik alanda yapılan kitap figürü şeklindeki Halk Kütüphanesinde 3 sinema ve konferans salonları da bulunuyor. 0-3 yaş grubu çocukların da kütüphanesinin mevcut olduğu modern binada on binlerce kitabın yer alacağı ve her yaştan öğrencilerin buluşacağı İl Halk Kütüphanesi yakın bir sürede hizmete açılacak. Nasıroğlu İnşaat A.Ş. ile Muhammed Enes Nasıroğlu iş ortaklığıyla yapılan Batman’daki yeni kütüphane, bölgedeki iller arasında örnek projeler arasında yer alıyor. 


Nasıroğlu İnşaat AŞ. firma yetkilisi Enes Nasıroğlu, " Batman'a modern bir kütüphane kazandırıyoruz. Bu işi üstlenirken ödenekte sıkıntı yaşanmaması için bizlere destek veren Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Valisi Hulusi Şahin, Özel İdare Genel Sekreteri A.Kadir Özel ve İL Kültür Turizm müdürü Mehmet İhsan Arslanlı'ya teşekkür ederiz.  Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırımı olan ve içinde cep sineması, konferans salonu, maker atölyesi vb. olan kütüphane binamız içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin bitmesiyle hizmete girecektir. Batmanımıza hayırlı olsun" dedi. 

Işıl ışıl parlayan Modern kütüphane farklı ve mükemmel tasarımıyla Türkiye de örnek gösterilecek bir kütüphane olacak.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=