Lütfen bekleyin..



Yeşilay başkanı Yılmaz'dan Şahin'e ziyaret

15 Nisan 2020, 15:02 - Okunma: 562

Yeşilay Cemiyeti Batman Şube yöneticileri, Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Batman’a sundukları ve gönüllü olarak hizmet ettikleri YEDAM’ın (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) çalışmaları nedeniyle Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Şehmus Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Vali Şahin, Yeşilay’ın hizmetlerini taktirle karşıladıklarını söyledi. Sıcak ve samimi

bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yeşilay ve YEDAM’ın faaliyetlerinden söz eden Şube Başkanı Yılmaz, kendilerine spor kompleksi için destek sözü veren Vali ve Belediye Başkan Vekili Şahin’e teşekkür etti. Ayrıca, Koronavirüs salgını nedeniyle YEDAM’ın psikologlarının online olarak hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Şehmus Yılmaz “bizlere her daim yardımcı olan ve çalışmalarımızı yakından takip edip desteklerini esirgemeyen valimiz ve belediye başkan vekilimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz. Kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk ve ayrıca YEDAM için bir spor sahası talep etmiştik. Sayın Valimiz ve belediye başkan vekilimiz onay verdi ve çalışmalar başlamıştır. Talebimizi olumlu karşılayan sayın Şahin’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların izole olduğu bu dönemde Psikologlarımız 444 98 01 numaralı telefondan vatandaşlarımıza psikolojik destek vermeye devam etmektedirler" dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=