Lütfen bekleyin..



Seyhan: “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”

08 Nisan 2020, 14:06 - Okunma: 742

Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan küresel salgın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız” diyerek moral ve motivasyonun yüksek tutulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.Dünyanın birçok ülkesinde görülen ve kitlesel ölümlere sebebiyet veren korona virüsüne karşı alınan tedbirlere korku ve paniğe

kapılmadan harfiyen riayet edilerek tedbir alınması gerekir diyen Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Filistin, Sudan, Somali, Afganistan, Libya, Mısır, Komor, Tanzanya, Burkina Faso, Zimbabwe, Gana, Moritanya, Mozambik, Gambiya, Kongo, Eritre, Lesoto, Kamerun, Cibuti, Arakan, Yemen, Lübnan, Irak, Pakistan, Palau, Karayip, Antigua, Tuvalu, Teee ABD'nin Oregon eyaleti, Kenya, Bangladeş, Çad, ABD, Rusya, İtalya, İspanya, Bulgaristan, İngiltere, Kırgızistan, Haiti, Filipinler, Mali, Tayland, Etiyopya, İran ve ismini sayamadığımız daha birçok dünya ülkesine yardım elini uzatmış ve bunlarla gönül köprüsü kurmuş bu ülkenin, korona virüs salgınını en az kayıpla ve en az hasarla kapatacağımıza yürekten inanalım ve devlet yetkililerimizin uyarılarını dikkate alalım” dedi. Korona virüs salgınında en önemli eşiği aştık diyen Seyhan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeter ki tedbiri elden bırakmayalım. En süper güç olarak bildiğimiz ülkeler, birlikler bugün bir bir dökülüyorlar. Sistemleri çöküyor. Moralimizi bozmayacağız. Motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Bu güçlüğü yine birlikte kenetlenerek aşacağız. Biz birlikte güçlü bir ülkeyiz. Hep beraber en güçlü şekilde çıkacağız inşaallah. Hükümetimiz çok iyi çalışıyor. Özellikle sağlık bakanımızın şahsında tüm sağlık çalışanlarını yürekten tebrik ediyoruz. Biz de milletçe elimizi taşın altına koymalıyız. Bu virüsün bedeli elbette büyük olacak ama Çanakkale’de olduğu gibi kenetlenerek atlatacağız.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=