Lütfen bekleyin..



Onkoloji uzmanı hasta kabulüne başladı

06 Nisan 2020, 14:48 - Okunma: 669

Batman Bölge Devlet Hastanesine atanan Onkoloji Uzmanı hasta kabulüne başladı.Yakup Ergün, 1985 yılında Diyarbakır’da doğdu. 2010 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2011-2015 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitimini

tamamladı. 2016 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Onkoloji Yan Dal İhtisasına başladı, 2019 yılı aralık ayında Ankara Şehir Hastanesinde Tıbbi Onkoloji ihtisasını tamamladı.

Batman’a atandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Onkoloji Uzmanı Dr. Yakup Ergün, “Batman ve bölge halkına sağlık hizmeti vermek için buradayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Batman Bölge Devlet Hastanesi Tıbbi Onkoloji Polikliniği ve Kemoterapi Ünitesinde klasik kemoterapiler ile birlikte hedefe yönelik tedaviler ve immünoterapi gibi güncel tedavi yaklaşımlarıyla kanser hastalarının tedavisini başka merkeze başvurmalarına gerek kalmadan hastanemizde gerçekleştireceğiz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=