Lütfen bekleyin..



Baro " Durum tamamen kontrol altına alınmıştır"

04 Nisan 2020, 23:00 - Okunma: 1419

Batman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan olaylarla ilgili barodan yeni açıklama geldi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Batman Barosu; Batman M tipi Cezaevinde çıkan olaylarla ilgili olarak tarafımıza iletilen en son bilgiyi paylaşmak istiyoruz; Durumun tamamen kontrol altına alınmıştır, ölü ve yaralı mahkum bulunmamaktadır." denildi.

Batman’ın M tipi Cezaevi binasında akşam saat saatlerinde dumanların yükselmesiyle birlikte güvenlik görevlileri harekete geçti. Çok sayıda İtfaiye ekipleri, cezaevindeki yangına müdahale etti.  Batman Valisi Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Başsavcı Ömer Mete ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, cezaevine geldi. Olay yerine ayrıca HDP Batman milletvekilleri  Felenkaz Uca ve Necdet İpekyüz'de geldi. Polis ekipleri  cezaevi önünde barikat kurup geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayı duyan mahkum aileleri ve kalabalık bir kitle olay yerinde bekleyişini sürdürürken Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ailelere bilgi vererek yatıştırdı. Batman Cezaevinde yaşanan olaylar yatıştırılırken, Mahkumların ikna edildiği, koğuşların boşaltıldığıve dumandan etkilenenlerin tedavisinin yapıldığı açıklandı...

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=