Lütfen bekleyin..



TEMİZLİKTE SIFIR TOLERANS

03 Nisan 2020, 22:43 - Okunma: 756

Batman Belediyesi, Batman şehir merkezinde programına aldığı mahallelerde aralıksız temizlik çalışması gerçekleştiriyor.Koronavirüs (Covid-19) yayılımını önlemek amacıyla başlatılan genel temizlik çalışmalarında Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım ve yolları dezenfektanlı su ile yıkayarak hijyenik bir ortam sağlıyor.

Gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya halinde çalışan ekiplerimiz vatandaş yoğunluğunun bulunduğu; Turgut Özal Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Gülistan Caddesi, 1. ve 2. Cadde, Şemsiyeli Sokak ve Cumhuriyet Meydanını her gece dezenfektanlı su ile yıkayarak temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Batman şehir merkezinde bulunan 45 mahallenin cadde ve sokaklarının tamamında yapılan genel temizlik çalışmalarında ise Batman’ın kuzey bölgeleri gece vardiyası ile güney bölgeleri de gündüz vardiyasıyla dezenfektanlı su ile yıkanıyor.Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalarda mahallelerin fiziki yapısı, araç yaya trafiği göz önünde bulundurularak çalışma yapıldığını ifade etti. |

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=