Lütfen bekleyin..



Bir Kalp Bin Umut Olmaya Devam Ediyor

02 Nisan 2020, 21:09 - Okunma: 789

Bu zorlu süreçte Birkalpbinumutt olmaya devam ediyor. Her güne bir iyilik yapalım. İYİLİK BULAŞICIDIR sloganı İle çıktıkları bu yolda iyilik yapmaya devam ediyorlar. Platform sözcüsü Veysi Mercimekçi Ekip arkadaşlarımın ve değerli dostlarımızın desteğiyle birlikte başlatmış olduğumuz “GIDA KAMPANYASINDA” bu süreçte bizlere gida desteğinde

bulunan tüm hayırsever dostlarımız sayesinde bir hafta gibi kısa bir sürede toplamda 180 aileye 180 gıda desteği sağlayarak bu zorlu süreçte yetimi , yoksulu ve yaşlılarımızı sevindirdik hemde onların ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle EVDE KAL-malarına yardımcı olarak virüsün Yayılmasının önüne geçmeye çalıştık.  İyilik hiçbir maddi karşılık beklemeden yapılan yardım demektir. Kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Bunun yanında iyilik yapılan kişi de sevinmiş olur. O da başkasına iyilik yaparak mutlu olabileceğini anlar. Böylece iyilik, suya atılan taşın yaydığı dalga gibi halka halka genişler ve herkesi içine alır. Yapılan ufak bir iyilik, diğer taraftan çok büyük bir iyiliğe dönüşebilir. Kalbimizin kapılarını açmalı, iyilikte yarışmalıyız. Bizdeki nimet emanettir. Verelim ki yerini bulsun. Elde tuttuğumuz değil, elden çıkardığımız bizim öz malımız olur. Siz bırakın vermeyi, o hayra niyet etmenizin bile sevabı, verilmiş gibi yazılıyor. Rabbimiz Kur’an da bize doğru yolu gösteriyor: “ALLAH sana nasıl ihsanda bulunduysa, sen de öylece insanlara iyilik yap.”  der. 
Son olarakta tüm halkımıza buradan İYİLİK BULAŞICIDIR diyoruz ve iyilikte yarışalım diyerek tüm Batman halkına Desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=