Lütfen bekleyin..



Gelecek Partisi 3 ilçenin başkanları açıklandı

02 Nisan 2020, 20:52 - Okunma: 678

Teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Gelecek Partisi, Batman’ da da örgütlenmeye devam ediyor. Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, Üç ilçe kurucu başkanını kamuoyuna tanıttı. Batman Merkez İlçe, Sason ve Gercüş kurucu İlçe başkanlarını kamuoyuyla paylaşan il başkanı Polat, kısa bir süre içerisinde kalan tüm ilçelerde de teşkilatlanmaların

 tamamlanacağını ve diğer kurucu ilçe başkanlarının kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.Gelecek Partisi Merkez Kurucu İlçe Başkanı Ömer Er olurken, Sason Kurucu İlçe Başkanı Naif Aksoy, Gercüş Kurucu İlçe Başkanı ise Tahir Kaya oldu.Gelecek Partisi olarak üç kurucu ilçe başkanını atadıklarını belirten Abdülbaki Polat, kurucu ilçe başkanlarıyla birlikte Batmanlılarla paylaşmayı çok istendiklerini ancak mevcut salgın tedbirleri kapsamında bunun mümkün olmadığını belirtti.

Kadın ve Gençlik kollarıyla ilgili teşkilatlanma çalışmalarının tam hız devam ettiğini belirten Abdülbaki Polat, "Batmanlıların gür sesi olabilmek için zaman mefhumu dinlemeden çalışıyoruz" dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=