Lütfen bekleyin..



Demokrat Parti Güneydoğu koordinatörlüğüne atama

29 Mart 2020, 12:09 - Okunma: 6159

Demokrat Parti’de Gençlik Kolları Güneydoğu Anadolu Koordinatörü Halil Kalkan oldu.Demokrat Parti Gençlik Kolları Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne Gaziantep’ten Halil Kalkan getirildi. Gaziantep Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini de yürüten Hukuk Fakültesi öğrencisi Kalkan, Demokrat Parti sevdasının aileden geldiğini ifade etti.

Kalkan: “Bizler neslimizin Menderesleriyiz”

Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne getirilen Kalkan atamanın ardından yaptığı açıklamada; “Güneydoğu Anadolu bölgesi bu memleketin her karış toprağında olduğu gibi milletimiz için kutsal topraklardır. Ben de bu coğrafyanın kalbinde Gaziantep de hayata başlamış ve hayatımı devam ettiren bu toprakların bir evladıyım. Hukuk fakültesi öğrencisi olarak Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile beraber Gençlik Kolları Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü görevini de üstlenmiş bulunmaktayım. Neden Demokrat Parti, çünkü bu milletin demokrasiye adalete, hizmete ihtiyacı var. 1950 de bu ülkeye refah, adalet, hürriyet, demokrasi Demokrat Parti ile geldiği gibi yine Demokrat Parti ile gelecektir. Bizler neslimizin Adnan Menderesleri, Fatin Rüştü Zorluları ve Hasan Polatkanlarıyız. Bizler Demokrat Partinin gönüllüleri, bu vatanın sevdalıları ve fedakarlarıyız. Demokrat Parti her zaman diğer partilerden farklı olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysalın da dediği gibi "Miting meydanlarında değil darağacı altında kefen giyenlerin partisidir Demokrat Parti". Bana ve ekibime bu görevi layık gören Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Berkay Güloğlu başkanıma ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Abdurrahim Özyurt’a ekibim ve kendim adıma teşekkür ediyorum. Diğer bölgelere atanan başkanlarımın hepsine başarılar diliyorum. Allah bizi utandırmasın. İçinde memleket aşkı olan bu ülkenin değerli gençlerine bu partinin ihtiyacı var. Bize katılmak isteyen tüm gençleri aramıza bekliyoruz. Bu büyük camiayı tanımayan varsa atalarınıza dedelerinize sormanız yeterli.” ifadelerini kullandı.

Güloğlu: “Gençliği olan davalar yıkılmaz”

Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Bu dava ölmeyen bir dava, çünkü gençliği var. Gençliği olan davalar, gençliği olan siyasi partiler seçim de kaybetse, ihtilal da görse, siyasi yasakları da yaşasa hiçbir şekilde yıkılmaz. Çünkü her zaman arkasında onu tutup ayağa kaldıracak güçlü eller vardır. Yeni atanan bölge koordinatörlerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=