Lütfen bekleyin..



sağlık müdürü Pamukçu’dan yerel basına jest

26 Mart 2020, 16:02 - Okunma: 1175

Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu kentte bulunan yerel gazete bürolarında çalışan personellerin kullanması için maske ve eldiven jestinde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve halkla ilişkiler müdürü Melek Barış kentteki yerel gazete bürolarını ziyaret ederek birer kutu maske ve eldiven hediye etti.

SAĞLIKTA BAŞARILI İDARECİ
Batman’da koronavirüse karşı yürüttüğü başarılı çalışmalarla takdir edilen ve sağlık kurumlarında koronavisüre karşı aldığı tedbirlerle yoğun bir mesai harcayan Müdür Pamukçu sık sık sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek eksikliklerini ve ihtiyaçlarını tespit ediyor.   
Müdür Pamukçu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu zor zamanlarda, yazılı ve görsel medya sadece önemli sağlık mesajlarını iletmenin değil, aynı zamanda en güçlü ilaçlardan birini - umut vermenin güçlü bir yoludur"  diyerek anlamlı bir mesaj verdi. 
SAĞLIK’TA YENİ ELEMAN HAZIRLIĞI
Öte yandan Batman il sağlık müdürlüğüne yapılacak sağlık personeli alımlarıyla ilgili de hatırlatmada bulunan Müdür pamukçu “İl Sağlık Müdürlüğümüzdeki yeni açılan tesislerimizde görevlendirilmek üzere ,290 sağlık çalışanı ÖSYM tarafından KPSS Puanıyla,286 4-D’ki kadrolu işçi İŞKUR tarafından noter huzurunda kurayla atanacaktır.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=