Lütfen bekleyin..



Zengin kardeşlerden gazetemize ziyaret

26 Mart 2020, 16:01 - Okunma: 1564

Batman’ın sevilen müteahhitlerinden iş insanı Mahsum Zengin beraberinde gelecek partisi yönetim kurulu üyesi İsmail Zengin’le birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal ve çalışanlarını yeni yerlerine taşınmaları nedeniyle tebrik eden Zengin yeni dönemde gazetemize hayırlı çalışmalar diledi.

Batman’da başarılı müteahhitler arasında gösterilen iş insanı Mahsum Zengin gerek kamu ve gerekse de özel sektörde yaptığı yol, altyapı ve inşaat çalışmalarıyla takdir ediliyor.  
Batman’da Yaklaşık 15 yıldır Kamu ve Özel sektörde Okul yapımları ve değişik yerlerde müteahhitlik yapan İş adamı Zengin geçtiğimiz yıllarda Batman Belediyesinde 40 mahallenin kaldırım, yol ve çevre düzenlemesi işini başarıyla tamamlayarak vatandaşlardan tam not almıştı. 
Özel idarede ve Batman Valiliğinin okul yapımlarını ve kamu yatırımları inşaatlarını da gerçekleştiren Müteahhit iş insanı Zengin Türkiye petrollerinde boru hatları projesi ve yer altı tank imalatı, Özel idarede ile Valilikte yol ve içme suyu çalışmaları, Siirt ve Mardin’de yaklaşık 30 mahallenin yol kaldırım çalışmasını tamamlayarak zamanında teslim etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
İdris zengin
1643 gün önce
Hayırlı olsun inşallah
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=