Lütfen bekleyin..



Batman belediyesinde görev dağılımı belli oldu

26 Mart 2020, 16:06 - Okunma: 730

Batman Belediye Başkan Vekili Vali Hulusi Şahin, Batman Belediyesi’nin değişik kademelerinde görev alacak Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle belediye meclis salonunda toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkan Vekili Vali Hulusi Şahin yaptığı açılış konuşmasında: “Devlet yönetiminde temel ilkemiz;

sadakat, dürüstlük ve ehliyet olmalıdır. Bu üç ilkeye sımsıkı sarılarak işlerinizi yürütmenizi istiyorum” dedi. 
Konuşmasının ardından Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle tek tek tanışan Belediye Başkan Vekili Vali Şahin başkanlığındaki toplantıda; Belediye Başkan Yardımcısı ve BASKİ Müdürü Adnan Yürük, Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Muzaffer Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı ve Destek Hizmetleri Müdürü Ali Osman Bilgili’nin yanı sıra Belediye birim müdürlüklerine görevlendirilen; Özel Kalem Müdürü Özgür Yılmaz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Bilgi İşlem Müdürü A. Vahap Asma, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş, Hukuk İşleri Müdürü M. Emin Başar, İmar ve Şehircilik Müdürü İsa Gülgür, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü ile Muhtarlıklar Müdürü M. Şirin Yavuz, Mali Hizmetler Müdürü Nedim Tan, Park ve Bahçeler Müdürü Talat Kaçmaz , Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Gümüş, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Veysi Güney, Yazı İşleri ve Kararlar Müdürü Salahattin Filiz, Zabıta Müdürü ile Özel Güvenlik Amiri Mehmet Demir hazır bulundu.
Belediye Başkan Vekili Vali Hulusi Şahin yeni müdürlere görevlerinde başarılar diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=