Lütfen bekleyin..



Belediye eş başkanları gözaltına alındı

23 Mart 2020, 14:00 - Okunma: 947

Batman Belediyesine sabah saatlerinde polis tarafından yapılan operasyonla Eş Başkanlar Songül Korkmaz ve Mehmet Demir ve meclis üyeleri gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından Batman Belediyesi içerisinde arama başlatıldı. Belediyeye kayyum atandığı belirtilirken, resmi kaynaklardan ise şu ana kadar bir resmi açıklama yapılmadı.

MECLİS ÜYELERİ VE ÇALIŞANLAR BİNAYA ALINMADI 
Belediye binasının ablukaya alınması ile birlikte sabah saatlerinde işlerine gelen belediye çalışanları ile birlikte belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri binaya alınmadı. Polis önlemine rağmen kimi meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Memcik, dezenfekte çalışmaları ile birçok hizmetinin aksadığını ifade ederek, belediye binasına girmek istedi. Emniyet yetkilileri Memcik ve meclis üyelerinin içeri girmesini engelledi.
16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yaşanan yoğunluğun ardından Belediye önünde polis ve bir grup arasında arbede yaşandı. Aralarında HDP İl Eşbaşkanları Ömer Kulplu ve Fatma Ablay'ın da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Gzöaltına elınan eş başkanlar ve meclis üyeleri Polis nezaretinde adli muayeneden geçirildiler.  Batman Belediyesi önündeki hareketlilik devam ediyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=