Lütfen bekleyin..



Özel Yaşam Hastanesi Yenilendi

22 Mart 2020, 17:48 - Okunma: 3459

Batman’ın unutulmayan hayırsever iş adamı merhum Ahmet Dinç tarafından 14 Yıl önce Batman’a kazandırılan Özel Yaşam Hastanesinde mevcut bina ve yeni ek bina birleşerek yenilendi. Hastane fiziki durumu 2 katına çıkarken, yenilenen hastane bekleme salonları ve poliklinik odaları adeta göz kamaştırdı. Modern bir mimariyle tasarlanan Hastanenin iç yapısı vatandaşlardan tam not alıyor.

Bölgenin ilk Özel hastaneleri arasında yer alan Özel Batman Yaşam hastanesi bünyesindeki tecrübeli doktorlarla hastalara Şifa dağıtıyor.  


HASTANE EKİBİ TAM KADRO GÖREV BAŞINDA
Tüm Dünyada yaşanan korona virüsüne karşı tüm tedbirlerini alan Özel Yaşam hastanesi personel tarafından sık sık dezenfekte edilirken, vatandaşların hijyenik bir ortamda muayene, ameliyat ve yatış işlemlerinin yapılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmıyor. Tüm ameliyat ve poliklinik hizmetleri aksatılmadan devam ediyor. Korona virüsüne karşı her türlü tıbbi tedbirin alındığı Özel Yaşamda, Haftanın 6 günü Poliklinikler açık ve hastaların her türlü ihtiyacı karşılanıyor. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç hastane ekibi olarak tüm branşlarda hizmet verdiklerini söyleyerek aldıkları tedbirlerle hastaların bir sorun yaşanmadan tüm tedavi işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. 


YATAK KAPASİTESİ 2 KATINA ÇIKTI
Sağlık sektöründe 14 yıldır başarıyla hizmet veren Özel Batman Yaşam Hastanesi, 6 katlı yeni ek binasını, mevcut binayla birleştirerek modern bir çalışmayada imza attı. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, tüm branşlarda uzman doktor bulundurduklarını söyledi. 25 Uzman doktor ve 300’e yakın personelle Batman ve bölgenin yanı sıra Batı illeri ile yurt dışından gelen hastalara da hizmet verdiklerini ifade eden Dinç: “14 Yıldır sağlık sektöründe hizmet veriyoruz. Hastanemizin yatak kapasitesini daha da artırdık. Tüm doktor ve çalışanlarımızla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Ek binamızın poliklinik katını, mevcut binayla birleştirdik. Hastalarımızın rahat bir ortamda muayene ve tedavi işlemlerini yapabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Diğer katları da peyder pey birleştireceğiz. Batmanlılara sağlıkta kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=