Lütfen bekleyin..



Başkan Demir ‘Haydi Batman esnafına sahip çık’

22 Mart 2020, 17:42 - Okunma: 674

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüsü (CORONA-19) salgınından dolayı kepenk kapatmak zorunda kalan esnaflara destek çıkılması konusunda mülk sahiplerine çağrıda bulundu.Mülk sahiplerin bu zorlu süreçte esnafın kira bedellerinde yarı yarıya düşürme çağrısında

bulunan Başkan Demir, başlattıkları kampanyayla ilk adımı kendisi attı. Başkan Demir, mülk sahibi olduğu işyerlerinde bu zorlu süreç gecene kadar kira bedellerini yarı yarıya düşürdüğünü duyurdu. Aynı hassasiyeti diğer işadamları ve mülk sahiplerinden de beklediklerini belirten Başkan Demir, “BATSO organları olarak olağan ve olağan üstü toplantılar yaparak, bu süreçlerle alakalı saha çalışmalarımızı masaya yatırdık. İlk adım olarak BATSO Yönetim kurulu başkanı ve bir iş insanı olarak kiracılarımdan bu süreç bitene kadar, aylık kira bedellerini yarı yarıya indirdiğimi bütün kamuoyuna beyan derim.Ayrıca Batmanlı iş insanları ile yapmış olduğum istişareler neticesinde başlatmış olduğumuz bu kampanyanın destek gördüğü bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. İnşallah Sağduyulu İş adamlarımız sayesinde bu kampanyanın bu süreç bitene kadar çığ gibi büyüyeceğinden şahsım adına hiçbir şüphem yoktur. Haydi Batman, esnafına sahip çık” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=