Lütfen bekleyin..



BELEDİYEDEN GECE GÜNDÜZ VİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMASI

20 Mart 2020, 17:09 - Okunma: 710

Batman kent genelinde korona virüsüne karşı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını iki katına çıkaran Batman Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, STK, oda, dernek ve sağlık kurumlarında da temizlik çalışması gerçekleştirdi.Korona virüsünün pandemi (salgın hastalık) halini almasından bu yana kamuya açık alanlarda

 ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan yerlerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürüten Belediye Mezarlıklar, İtfaiye, Veteriner, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, canla başla çalışıyor.

Vatandaşlar için sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortam hazırlamak amacıyla temizlik seferberliği ilan eden Batman Belediyesi temizlik ekipleri, Batman Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, park alanlarını, Tilmerç ve Bahçelievler Mahallelerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezlerini, nöbetçi eczaneler, belediyeye ait fen sahası, idari bina ve araçlarını, bazı öğrenci yurtlarını, bakım hizmeti sunan merkezleri, sebze ve meyve halini, zabıta amirliklerini, mezarlık alanlarını ve gazete tesislerinin yanı sıra vatandaşlardan Alo 153 Beyaz Masa hattına gelen talepleri değerlendirerek dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, korona virüsü nedeniyle Batman Belediyesi olarak hijyen çalışmalarını en üst düzeye çıkardıklarını belirterek: “Batman halkının bu salgından minimum düzeyde etkilenmesi için var gücümüzle geceli gündüzlü çalışıyoruz. Şuan sahada bulunan Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, İtfaiye ve Mezarlıklar Müdürlüğü gibi saha ekiplerimiz başta olmak üzere tüm birimlerimizle Batman halkına hizmet için büyük çaba gösteriyoruz” dediler. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=