Lütfen bekleyin..



AK Parti İl Başkanı Gür'den Miraç Kandili mesajı

20 Mart 2020, 16:54 - Okunma: 691

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Miraç Kandiline kavuşmanın huzurunu yaşadıklarını kaydeden Gür, şunları kaydetti :"Günümüzde tüm insanlık büyük bir imtihandan geçiyor. Tüm dünya Koronavirüs

 salgınının pençesinde zorlu bir süreç yaşıyor. Rabbimizin gazabından O’nun rızasına sığınmayı dualarında eksik etmeyen biz Müslümanlara düşen; tüm tedbirlerimizi almak, devletimizin bu konudaki kararlarına uymak ve Allah'a tevekkül etmektir. İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak idrak ettiğimiz Miraç, insanlık alemi için bir çok mesaj ve mucizelerle doludur. Bu gecede ülkemiz için insanlık için çokça dua edelim. Böylesine önemli günler maddi ve manevi kirlerden arınma, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak üstümüze düşen sorumlulukları yeniden gözden geçirmek için birer fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Miraç Kandilini kutlar, gecemizin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=