Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

14 Mart 2020, 13:43 - Okunma: 643

Batman Valilisi Hulusi Şahin 14 Mart tıp bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında "ünümüz dünyasında, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi devletlerin en önemli önceliklerinden biri haline gelmiştir. Bu bağlamda, bugün ülkemiz insanına sunulan sağlık hizmeti kalitesi, öncesiyle mukayese edilemeyecek düzeyde artmıştır.

Devletimiz, hem sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almasını sağlamak, hem de bu hizmeti sunan tüm sağlık personelinin daha kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekânlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yapmaktadır. 

Bu olumlu gelişmeye paralel olarak kentimiz gerek kamu ve gerekse özel sağlık altyapısı, doktor kalitesi ve nitelikli diğer sağlık personeliyle bölgede adeta bir sağlık merkezi haline dönüşmüştür. 500 Yataklı Devlet Hastanesi yapımının 2020 yatırım programına alınmasıyla Batman’ı tedavi hizmetlerine erişim noktasında çevre illerin tercih ettiği bir il konumuna getiren devletimize ve hükümetimize müteşekkiriz. 

Öte yandan Batman’da, gerek Batmanlı hemşehrilerimizin, gerekse komşu illerden gelen vatandaşlarımızın şifa arayışına özveriyle ve duyarlılıkla karşılık verdiğine inandığım tüm sağlık çalışanlarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. 

Bu duygularla, ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan sağlık çalışanlarımızın '14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, görevi başında şehit düşen ve  ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anar, tüm sağlık çalışanlarına esenlikler dilerim.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=