Lütfen bekleyin..



Rektör Durmuş “Tüm çabamız Batman için”

12 Mart 2020, 16:42 - Okunma: 1288

Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş beraberinde İş adamı ve tecrübeli siyasetçi Ziver Hamitoığlu, Batman’ın tanınan simalarından terzi Sedat Ekinci, Abdulsamet Karabulut ve bir heyetle birlikte gazetemizi yeni yerinde ziyaret etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal’ı ve çalışanlarını tebrik eden Rektör Durmuş Eşit ve ilkeli duruşu nedeniyle gazetemizi objektif yayınından dolayı kutladı.

Gazetemize yeni dönemde başarılar dileyen rektör Durmuş basın yayın sektörünün her zaman yanında olduklarını belirterek Batman Üniversitesinin gelişmesi ve büyümesi için çabalarının devam ettiğini belirtti. 

Rektör Durmuş ziyaretinde “ Tüm çabamız Batmanımız ve Üniversitemiz için. Gençlerimizin yanındayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren Batman Üniversitesinde 3 olan bölüm sayısını 40’a çıkardık. 3 bin olan öğrenci sayısı 15 bini aştı. Kentin tanıtım ve gelişimi için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz  

Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretlerinden dolayı Rektör Aydın Durmuş, İş adamı Ziver Hamitoğlu ile beraberindeki heyete teşekkür etti. 

ÜNİVERSİTEDE KORONAVİRÜSE KARŞI BİLGİLENDİRME SEFERBERLİĞİ

Öte yandan Batman Üniversitesi’nde yeni tip koronavirüse karşı bilgilendirme çalışmalarına hız verildi. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Uğur Karabat’ın katılımı ile koronavirüsle mücadelenin görüşüldüğü senato toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, virüsün ortaya çıkmasının üzerinden yaklaşık 90 gün geçmesinden sonra Türkiye’de görülmesinin Türkiye’nin aldığı başarılı ve etkin önlemlere bağlı olduğunu söyledi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=