Lütfen bekleyin..



İstiklal Marşının kabulü törenle anıldı

12 Mart 2020, 16:38 - Okunma: 895

'İstiklal Marşı´nın Kabulünün 99. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü' programı yoğun katılımla gerçekleşti.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay Sayın İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı

Sayın Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kamu kurum yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programın devamında İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ilkokul kategorisinde birinci olan Melek Yıldırım adlı öğrencinin İstiklal Marşını okumasının ardından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü nedeniyle düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi. Program Batman Raman Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ile sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=