Lütfen bekleyin..



Dinç ailesinden gazetemize ziyaret

10 Mart 2020, 18:38 - Okunma: 1566

Batman’ın sevilen iş adamları ve önde gelen ailelerinden Özel Yaşam Hastanesi Dinç Grup ve Worldmar’ın sahipleri Mehmet Dinç ile Selman Dinç yeni yerine taşınan gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Batman’da binlerce gence sağlık, AVM, Petrol ve Tekstil sektöründe iş, istihdam sağlayan ve topluma ciddi katkısı olan Batman’ın sevilen iş adamları

 yeni yerine taşınan gazete sahibimiz Nimet Dal ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

SEVİLEN İŞ ADAMLARI GAZETEMİZDEYDİ

Ziyarette Batman’da yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi veren İş adamı Dinç kentte iş ve istihdam ortamının artması için çabalarının devam ettiğini ve Özel Yaşam hastanesinde büyütme çalışmasının sona yaklaştığını, Poliklinik katlarında inşaat çalışmasının tamamlandığını, kalan diğer yerlerinde 4 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceğini söylediler. Özel Batman Yaşam hastanesinde çalışan sayısının yanında yeni doktorlarında göreve başlayacağını söyleyen Dinç, Başkent Ankara’da hizmet veren Özel Çankaya Yaşam hastanesinin de yatak kapasitesinin 22’den 66’ya çıkarılacağını ve ameliyat birimlerinin de büyütüleceğini söylediler. 

Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretlerinden dolayı Batman’ın başarılı ve sevilen iş adamları Selman Dinç ile Mehmet Dinç’e teşekkür etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=