Lütfen bekleyin..



Eş başkanlardan temizlik personeline övgü

10 Mart 2020, 18:34 - Okunma: 851

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman genelinde özveriyle temizlik çalışmaları gerçekleştiren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile Atatürk parkında bir araya geldi. Geceli gündüzlü saha çalışmalarında Batman’ın temizliği konusunda üstün performans gösteren temizlik personelinin çalışmalarıyla kentin

temizliğinde söz sahibi olduğunu belirten Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti. Titiz çalışmalarından dolayı personeli tebrik eden Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz: “Batman hepimizindir. Belediye hepimizindir. Bu halka hizmet bizlerin görevidir. Elbette kentin temizliğinden bizler sorumluyuz.” dediler. 


EŞ BAŞKANLARDAN MERSİN’DE ZİYARETLER
Öte yandan Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, beraberlerindeki heyetle birlikte Belediyeler arası işbirliği ve bilgi alışverişi çalışması çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ABD (Amerika Birleşik Devletleri)’nin Adana Konsolosu Alejandro Baez’ede iadei ziyarette bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=