Lütfen bekleyin..



Iraklı hasta Dünya’da şifa buldu

10 Mart 2020, 18:30 - Okunma: 3006

Aşır kilo kaybı ve sürekli kusma şikâyetiyle P.C.O İnsani Yardım Derneği tarafından Özel Batman Dünya Hastanesine getirilen Iraklı hasta Grufan Mohammed, başarılı gecen tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Iraklı hasta Grufan Mohammed’in Özel Batman Dünya Hastanesinde yapılan ilk tetkiklerinde genç kadınlarda görülebilen,

yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluk olan Anoreksia Nervosa tanısı konuldu. Kendisine konulan tanın ardından Dahiliye Uzmanı Ahmet Nas tarafından hastaya medical tedavi uygulandı. Sonrasında Gastroentrolog Nurettin Tunç tarafından mide ve bağırsak sorunları çözüldü.  Iraklı hasta Grufan Mohammed, Üroloji doktoru Sedat Yılmaz tarafından Üreter  taşı tanısı konulan hasta bu sebeple opere edildi. Ardından Nöroloji Doktoru Samet Öncel tarafından teşhis edilen hastaya ilaç tedavisi başlandı.Nefes darlığı yaşayan hasta Göğüs Hastalıkları doktoru Çiğdem Hanazay’a teşhis edilip ilaç tedavisi başlandı. Hasta, Kadın doğum doktoru Mehtap Yıldız Bakan, Diyetisyen Kübra Akın ve Psikolog Mesut Kartalın düzenlediği tedavilerden sonra sağlığına kavuştu. 
15 GÜNDE 5 KİLO ALDI
Hastaneye başvurduğunda 27 kilo olan hasta, bir aylık düzenli doktor takipleri ve tedavileriyle 15 günde 32 kiloya ulaştı. Artık yüzü gülen hasta Grufan Mohammed, “başta benimle ilgilenen değerli doktorlarıma ve P.C.O İnsani Yardım Derneğine teşekkürlerimi sunuyorum. Ömrümün sonuna kadar  sizlerin duacısı olacağım” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=