Lütfen bekleyin..



ASKON İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak’ı ağırladı

10 Mart 2020, 12:38 - Okunma: 844

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi, Cumartesi günü gerçekleştirdiği aylık geleneksel buluşma toplantısının bu ayki konuğu, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak oldu. Geniş katılım ile gerçekleşen toplantıda ASKON üyeleriyle bir araya gelen İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak

 ve Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, kent ile ilgili İl Jandarma tarafından yürütülen faaliyetler konusunda konuşmalar yapıldı.
‘KİMSENİN GÜVENLİK KAYGISI OLMASIN’
Batman İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) iş hayatında faaliyet gösteren siz değerli yatırımcılarımızla buluşma imkânı bulduğum için çok mutluyum. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Bu vesileyle ASKON şube başkanına beni davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Emniyet ve asayiş konularında çok şükür sıkıntısız bir durumdayız. Şüphesiz ki vatandaşlarımızın ve Sivil Toplum Örgütlerimizin katkısıyla kalıcı huzuru temin etmeye çalışıyoruz. Bunun da en büyük destekçisi siz ASKON ailesiniz. Kimsenin ne kırsalda ne de sokakta güvenlik kaygısı olmasın. Devletimiz çok güçlü bir devlet” dedi.


YENİ KATILAN ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
Soru cevap ile devam eden toplantının sonunda ASKON istişare kurulu üyeleri Şefik Sevim ve Muhammed Zeki Mirzaoglu, İl Jandama Komutanı İsa Çakmak’a ve toplantının ev sahibi Mehmet Dinç’e kitap takdiminde bulundu. ASKON Batman şube başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu’nun, asil duruşun simgesi niteliğindeki “elif tablosunu” İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak’a hediye takdiminden sonra ev sahipliğini yapan Mehmet Dinç’e teşekkür etti.  İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak da ASKON Batman şubesine yeni katılan üyelere rozetlerini taktıktan sonra toplantı sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=